INFO

Adres
Broekdijk 6, 
7964 KS Ansen 

Openingstijden
Op de Vrijdag mag je vanaf 17.00 beginnen met het opzetten van je tentje, om 18.00 gaat het festival terrein los en om 19.00 begint de eerste band!

Om 12.00 beginnen we met het openingsconcert van de Banzai Mattekloppers. Voor die tijd kan je natuurlijk al op het terrein terecht om te eten, skaten en genieten.

De camping sluit op Zondag rond een uur of 12 voor publiek

Merchandise
Er zijn dit jaar nieuwe shirts gemaakt door Joren Hans deze kosten €15, maar er zijn ook nog shirts van voorgaande jaren te krijgen voor €10,- Ook is er dit jaar van alles te krijgen in onze campingwinkel, hierover later meer!

Munten
Kosten dit jaar €2,30
Bier/fris/wijn kost 1 munt, verdere prijzen zie je op het festival.

Huisregels

Afval
Hebt respect voor het terrein en de schapen, koeien en andere dieren die hier normaal wonen. We willen geen opengescheurde koeienmagen of misselijke schapen, dit betekent dat we het veld volledig afvalvrij moeten achterlaten. Je helpt ons enorm door afvalbakken te gebruiken en niks op het veld te deponeren, van bierblikken tot sigarettenfilters.

Om jullie wat tegemoet te komen kan je dit jaar een gratis ontbijtje verdienen door op zondagochtend een volle vuilniszak bij ons in te leveren.

Camping

Zet je tentje binnen de linten op. Dit ivm het pad dat we moeten vrijhouden voor de brandweer.

Campers en caravans zijn alleen toegestaan op de daar voor aangewezen plekken (de parkeerplaats en de voorzijde van het campingterrein).

Eigen risico

Betreden van het festivalterrein is op eigen risico. De organisatie is in geen geval aansprakelijk voor schade, kapotte relaties, soa’s, diefstal of extreme katers.

Graffiti

We respecteren jullie artistieke vrijheid, maar; graffiti en taggen alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken tot 22.00 uur. Hou je je hier niet aan, zijn de consequenties voor jou.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet verboden, maar het wordt gewaardeerd als je ze thuislaat.

Jonger dan 18?
Wij schenken geen alcohol onder de 18, en staan ook niet toe dat je onder de 18 eigen alcoholische consumpties nuttigt. Als we erachter komen moeten we je weg sturen.

Daarnaast komt iedereen onder de 18 alleen binnen onder toezicht van een volwassene (21+), er kan om legitimatie gevraagd worden.

Respect
Houd rekening met elkaar, respecteer elkaars grenzen, heb het naar je zin en feest met iedereen mee. Geen zeurpieten, achteruitlopers of ruziezoekers. Deze worden weggebonjourd. Vervelende mensen trouwens ook, behalve als ze het festival organiseren.

Verboden spullen
Geen Vuurwerk, wapens of giftige gassen.

Vuur
Op het festivalterrein is een groot kampvuur, dit is de enige plek waar je, in overleg met de organisatie, dingen in de fik mag steken. Afgelopen jaar hadden we door aanhoudende droogte een algeheel vuurverbod. Dit houdt in dat er geen open vuur toegestaan is, hier vallen ook onze eigen grote kampvuur, BBQ’s, campinggasflesjes etc. onder helaas. Mocht er dus weer aanhoudende droogte zijn, hou er dan rekening mee dat het misschien niet mogelijk is je eigen warme happie klaar te maken op de camping.